Vertailuperusteet

ValintaPikavippejä voi vertailla monen eri muuttujan kautta. Pikaluotot ovat nykytilassaan kovin monimuotoisia, ja vaativat ottajaltaan erilaisia ominaisuuksia.  Halvinkaan luottotuote ei ole yksiselitteinen  käsite, sillä vertailua ei voida tehdä aivan kokonaisuudessaa todellisen vuosikoron kautta, vaikka se onkin erittäin mehukas työkalu vertailuun. Hintaan vaikuttaa mahdolliset perustamiskulut, laina-aika ja lainan muoto. Joustolaina ja perinteinen vippi eroavat toisistaan suuresti.

Everyday.fi

Everydayn toimii eri tavalla kuin edelliset. Everydaylta lainaa ottaessasi maksat nostoproviota 15% velkasummaan, eli 100 euron lainasta jäät 115 euroa velkaa. Maksuaika on tapauskohtainen, ja Everyday-lainaa voi saada jo 18-vuotiaana

Fellow Finance

Fellow Finance lainaa suurempiakin summia, aina 10 000 euroon asti. maksuaika on 24-120kk. Nimelliskorko on 8-20%, todellisen vuosikoron ollessa 1500 eurolle 24kk laina-ajalla 43%, sillä lainassa on järjestelypalkkio ja tilinhoitomaksut. Fellow Finance lainaa parikymmentä äyttäneille.

Ferratum

valitseFerratumilla on ilmainen kokeilulaina 50-300 euroa, jossa on lyhyt maksuaika, ja todellinen vuosikorko 0 euroa. Ferratumin tavallinen lainaratkaisu on ns. joustava laina, eli yhdellä hakemuksella saat lainaa useita kertoja tarpeen  mukaan. Lainaa lyhennetään kuukausittain, ja minimierissä maksettuna 1500 euron lainalle saadan todellista vuosikorkoa 220%, joka luonnollisesti pienenee isompia lyhennyksiä maksettaessa huomattavasti. Ferratum lainaa 21 vuotta täyttäneille.

  kulutusluotto

Luottoraha.fi

Luottoraha on joustoluotto, jossa luottohakemus tehdään aina 2000 eurolle. Velkaa voi nostaa aina 2000 euroon asti tarpeen mukaan. Nimelliskorko on 49% ja nostetusta lainasta peritään 15% nostoprovisio. Todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 130%. Minimilyhennyksin koko pakka on maksettu 10 kuukaudessa, nopeampi maksu luonnollisesti pienentää kuluja, joita lainasta tulee. Luottorahaa voi saada 20-vuotiaana

Viikinkilaina.fi

Viikinkilaina on nostoprovisiollinen laina, jossa on korkea nostoprovisio, esim 500e lainasta 125 nostoprovisio, eli 25%. Lainan nimelliskorko on 90%, ja todellinen vuosikorko hieman alle 130% Viikinkilainaa voi saada 21 vuotta täyttänyt.