Kun ollaan harkitsemassa kulutusluottoa, niin nykyisin markkinatilanne on sellainen, että lainantarjoajia on todella paljon ja kulutusluottolaskuri tulee enemmän kuin tarpeeseen. Myös kulutusluottojen tarjonta on kasvanut niin, että niitä löytyy usealle eri summalle. Kaikista piennimmistä lainosta jopa useisiin tuhansiin euroihin. Tämä tarkoittaa sitä, että kulutusluottoa haettaessa on oltava yhä tarkempi lainojen hinnoissa. Kuten voidaan kuvitella, niin lainojen korkohinnat voivat olla levinneet todella laajalle skaalalle. Tämä on johtanut lainaa tarjoavien sivustojen parantumiseen monessakin suhteessa. Yksi näistä eduista ovat todella kehittyneet lainalaskurit ja kulutusluottolaskurit.  

Kulutusluottolaskurilla pääset käsiksi edulliseen lainaan

KulutusluottolaskuriEdullisimman mahdollisen kulutusluoton vertailu on nykyisin paljon helpompaa kuin ennen. Suurimpana edistyksenä on sivustoille tulleen kulutusluottolaskurit. Tämä tosiasia auttaa kuluttajaa vertailemaan erilaiset kulutusluotot tehokkaasti, nopeasti ja varmasti. Miten kuluttaja sitten voi käyttää näitä laskureita edukseen ja löytää itselleen parhaan mahdollisen kulutusluoton. Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa mitä kaikkea laskuri tarjoaa. Löytyy useita lainalaskureita jotka kertovat sinulle vain laina-ajan, lainasumman ja kuukausimaksut. Tämä ei ole useallekkaan kuluttajalle tarpeeksi. Kun sitten aletaan puhumaan kunnollisista lainalaskureista niin niiden tarjoamat tiedot ovat huomattavasti monipuolisemmat ja niiden avulla pystyt laskemaan haluamasi luoton tarkasti, jokaista senttiä myöden.  

Tässä esimerkki huonommasta lainalaskurista:

Jos esimerkiksi otamme lainasummaksi 2 000 euroa ja maksuajaksi 24 kk. Huono lainalaskuri antaa sinulle vain kuukausierän arvioksi 93 euroa. Enemmän tietoa tulet saamaan lainatarjouksessa. Tottakai tämän avulla pystyt laskemaan mitä kuukausittainen maksu on. Mutta olisi hyvä myös tietää hieman enemmän, eiko?

  kulutusluotot

Tässä sitten esimerkki paremmasta lainalaskurista:

Annetaan lainasummaksi sama 2 000 euroa ja maksuajaksi sama 24 kk. Hyvä lainalaskuri antaa seuraavaa. Lainan summa 2 000 euroa, korko jonka asetit nimelliskoroksi (tässä tapauksessa 6%, vain laskelmaa varten asetettu ei todellinen). Sitten alkavat erot näkyä. Yksityskohdista paljastuu avausmaksu 150 euroa. Sieltä löytyy todellinen vuosikorko 26.36%, lainan kokonaissumma 2339 euroa. Tämän lisäksi huippuluokan laskuri antaa tarkan maksusuunnitelman jokaiselle kuukaudelle. Tässä erittelyssä näkyy lyhennyksen määrä, korko, maksu ja mikä on jäljellä oleva lainasumma. Kuten jo tämä pieni esimerkki osoittaa niin lainalaskureissa on todella suuria eroja. Kun nämä erot laitetaan käytäntöön niin kunnollinen lainalaskuri nopeuttaa päätöksen tekoasi ja tämä tarkoittaa, että rahat myös tulevat olemaan tililläsi nopemmin. Säästetty aika tarkoittaa säästettyä rahaa juuri sinulle.  

Onko jotain muuta mitä kannattaa muistaa lainalaskuria käytettäessä?

LainalaskuriKun sinulla on valmiina päätetty lainasumma ja maksuaika joka sinulle on sopiva niin olet valmis hakemaan lainaa. Lainalaskurit ovat todella yksinkertaisia ja käteviä käyttää. On kuitenkin muistettava, että vaikka käytät kaikkein parasta lainalaskuria niin pieniä eroja lopullisissa kuluissa voi olla. Parhaat laskurit kuitenkin minimoivat tämän eron ja antavat sinulle todella hyvän arvion lainasi todellisistä kuluista ja koroista. Kannattaa aina myös muistaa, että vaikka käytät laskuria niin sinun tulee aina pyytää tarjousta muutamasta parhaaksi katsomasta lainapalvelusta sillä tämä takaa, että tulet saamaan taatusti parhaan ja edullisimman kulutusluoton sinulle. Meidän suosituksemme on aina, että teet samalla laskurilla useampia laskelmia. Sinun kannattaa kokeilla eri summia. Jos esimerkiksi olet alustavasti miettiny tarvitsevasi 2 000 euron lainan niin sinun kannattaa myös kokeilla laskea kustannukset 1 500 ja 2 500 euron lainoille. Joissain lainapalveluissa kustannukset voivat pienentyä kun lainasummaa muutetaan. Kannattaa myös kokeilla muuntaa laina-aikaa jotta tulet saamaan parhaan mahdollisen sopimuksen. Nämä kaikki voidaan tehdä muutamassa minuutissa ja ne voivat säästää sinulle selvää rahaa.  

  kulutusluotto

Mistä löydän kulutusluottolaskurit?

Kun haluat vertailla haluamasi kulutusluoton kuluista ja hinnoista niin voit tehdä kaiken mahdollisen Internetistä käsin. Sinun kannattaa esimerkiksi aloittaa pankeista jotka tarjoavat kulutusluottoja. Kaikilla pankeilla on laskurit kulutusluottoa varten sivuillaan. Pankki on myös aina luotettava lainantarjoaja. Tämän jälkeen haet kulutusluotto hakusanalla ja alat vertailemaan eri luottoja. Tämä on yksinkertaista ja nopeaa. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että tarkemman tarkastelun tekeminen voi ottaa yhden iltapäivän kotisohvalla tietokoneesi äärellä. Tämä aika on kuitenkin pieni hinta siitä, että voit säästää jopa suuria summia kulutusluotossasi. Muista pitää mielessä, että parhaat kulutusluottolaskurit antava kaikki tarvittavat tiedot haluamastasi lainasta.  

Sitooko laskimen käyttö minua johonkin?

Kun teet laskelman kulutusluolle lainalaskurin avulla niin laskelman jälkeen voit tehdä lainahakemuksen. Lainahakemuksen tekeminen EI KOSKAAN sido sinua hakemaasi lainaa. Kun hakemus on tehty niin tulet saamaan lainatarjouksen, tämä on tarjous joka sinun pitää hyväksyä ennen kuin se sitoo sinua mihinkään. Tämä yleensä ilmoitetaan selvästi lainantarjoajien sivustoilla. JOS ET näe tällaista tietoa sivustolla, jolta olet lainaa hakemassa niin ennen hakemuksen lähettämistä ota AINA yhteyttä asiakaspalveluun ja varmista ettet sitoudu mihinkään kun pyydät lainatarjouksen. Voit siis huoletta tehdä laskelmat lainalaskurin avulla. Voit myös huoletta pyytää tarjouksen kun löydät sopivan kulutusluoton juuri sinulle.  

  hae lianaa

Tästä syystä suosittelemme aina laskemaan korot

Lainalaskurin avulla tulet säästämään selvää rahaa. Voit vertailla kaikkien lainapalveluiden hintoja kätevästi suoraan Internetissä. Et tule koskaan huijatuksi kun sinulla on kaikki mahdolliset tiedot selvillä. Jos otetaan esimerkiksi kulutusluotto pankista. Ennen joutuisit jo lainatarjousta varten käymään konttorissa. Nykyisin jopa pankista voidaan kulutusluotto hakea Internetistä. Heillä on luotettavat lainalaskurit joiden avulla voit laskea lainasi minuuteissa ja saat päätöksen heti.  

Yhteenveto

Lainalaskuri on luottokaupan nykyaikaa ja kovinkaan moni sivusto ei toimi ilman niitä. Tätä nykyä yhä useampi kulutusluottoja tarjoava yritys tarjoaa sivuillaan todella monipuolisia lainalaskureita joiden avulla tulet saamaan selville lainasi kokonaissumman, laina-ajan, nimelliskoron sekä sen tärkeimmän, lainan todellisen vuosikoron. Kaikkein parhaissa lainalaskureissa on myös mukana maksusuunnitelma. Tämä antaa sinun selvittää lainan maksamisen kuukausi kerrallaan. Kun mietitään tämän tärkeyttä niin sen antaa sinun suunnitella lainasi maksamisen kuukausi kerrallaan koko laina-ajalle. Tämä kaikki kotisohvallasi, todellakin etu jonka haluat käyttää hyväksi.