Aukioloajat

Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin 07-23 ja viikonloppuisin 11-19. (Olemme kiinni juhlapyhinä kuten Jouluaattona, Joulupäivänä, Tapaninpäivänä ja Itsenäisyyspäivänä sekä Loppiaisena) Asiakaspalvelumme yhteystiedot: Puhelimella Lainoihin liittyvät asiat: 020 4340 8001 512 Laskutus: 020 4340 8001 513 Puhelun hinta on 8,2e/puhelu + 50snt/min sähköposti: asiakaspalvelu@kulutusluotottaja.fi kirjeitse: Asiakaspalvelu Kulutusluotottaja, PL 993001, 00500 Helsinki   Tavoitat ylläpidon parhaiten sähköpostin kautta, huomioi, että vastauksessa meillä kestää usein vähintään 5 arkipäivää. Kiireellisissä tapauksissa suosittelemme laittamaan sähköpostiviestin aiheen etuliiteeksi “Kiire”, jolloin pääset jonossa kärkipäähän ja saat nopeammin vastauksen kysymykseesi tai ratkaisun ongelmaasi. Emme lue sähköposteja viikonloppuisin, emmekä luonnollisestikaan juhlapyhinä. Saat siis vastauksesi ainoastaan arkipäivisin.  

Pian voit ottaa meihin yhteyttä myös mobiilisovelluksella

Kulutusluototttaja.fi on suomalaisten lainapalveluvertailusivustojen selkeä edelläkävijä. Pian voit ottaa asiakaspalveluun yhteyden kätevän mobiilisovelluksen kautta ilmaiseksi, joka on huomattavasti nopeampi kuin puhelin tai sähköposti ja mahdollistaa meidän tavoittamisen 24 tuntia vuorokaudessa vuorokauden jokaisena päivänä. Mobiilisovelluksen voit ladata meidän sivuilta olevasta linkistä tai Google/Apple kaupoista riippuen siitä mikä puhelin/mobiililaite sinulla on. Ilmoitamme näkyvästi kaikille käyttäjille, kun sovellus on tullut ulos, jolloin sen voi ottaa heti käyttöön.  

Lainapalveluiden asiakaspalvelut, yhteystiedot ja aukioloajat

Kulutusluotottaja on vertaillut useita eri lainafirmoja, joiden asiakaspalvelutiedot löytyvät aina niiden omilta sivustoiltaan. Löydät samalla yhteystiedot ja kaiken tarvittavan tiedon sieltä eli mikäli asiasi koskee jotain tiettyä lainafirmaa, suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan heidän asiakaspalveluun helpottaaksesi sekä meidän että itsesi taakkaa. Aukioloajat ovat useimmilla suomalaisilla lainafirmoilla 07:00-23:00, joka on Suomen lain sallima kellonaika, jolloin voi myöntää ja välittää lainaa, näiden kellon aikojen ulkopuolella ei ole enää lakien sallimaa tarjota uusia luottoja.  

Asiakaspalveluun voit jättää myös kehittämisehdotuksia

Olemme enemmän kuin iloisia, mikäli saamme rakentavaa palautetta käyttäjiltämme. Meille on tärkeää käyttäjäystävällisyys ja toivommekin, että mahdollisista puutteista tai virheistä huomautetaan, jolloin voimme korjata ne heti. Samoin olisimme iloisia kuulemaan, millä tavoin sivustosta voisi tehdä entistä paremmin ja käyttäjäystävällisemmän kokonaisuuden. Kiitämme jo etukäteen, jos uhraat aikaasi sen verran, että kerrot meille mistä pidit sivulla ja missä olisi parantamisen varaa tai mikä asia on totaalisen pielessä (toivottavasti ei mikään!).

Kulutusluotottaja Schema

Kulutusluotottaja.fi on Suomalainen lainanvälityspalvelu, josta voit saada lainaa 100-50000€ ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluotottaja tekee yhteistyötä yli 40 Suomalaisen luottoyhtiön kanssa ja auttaa sinua parhaan lainatarjouksen saamisessa, olit sitten hakemassa pientä pikaluottoa tai suurempaa kulutusluottoa. Vaatimuksena on täysi-ikäisyys sekä puhdas luottohistoria.

PL 993001 Helsinki, Uudenmaan lääni 00500

Phone: 35820-4340-8001-512

Scan Q-Card

Scan vCard/hCard